Catering VOLVER(ケータリング ボルベール)
2009年に舞台作品の公演会場にて初めてのケータリングをし、「VOLVER」という屋号を付ける。
その後、幾つかの厨房、農園などで働いたのち、2013年に独立。
京都を拠点に近隣の有機野菜を中心に使った料理で味覚、視覚共に楽しめる料理を提供。
主に展覧会のレセプション、ファッションブランドのイベントなどへのケータリングを行う。
宍倉 慈主宰。
–
–
“VOLVER” is a catering project by Megumi Shishikura based in Kyoto, Japan.
She archives an artistic and unique arrangement inspired by nature which gives a strong impact on art / fashion scenes.
Her experience of working on the farm underlies her beautiful and enjoyable dishes.
–
–
CLIENTS
KYOTOGRAPHIE
DUMB TYPE OFFICE
SHIRO TAKATANI
RYOJI IKEDA STUDIO
STUDIO SANDWICH
GRANPIE
CHANEL
DRIES VAN NOTEN
TOMORROWLAND
AURALEE
UNDERCOVER
MINA PERHONEN
ROUTES ROOTS
SHISEIDO
HIMIE